TEST- Stor investeringsejendom til salg - TEST

Click "Create Respond" if you know an potential buyer!

Task title TEST- Stor investeringsejendom til salg - TEST
Zip 6705
Link https://www.ejendomstorvet.dk/investering/sydjylland/esbjerg/kontor/174923
Category Business & industrial
Bonus 175000 DKK
End date 01/06/2018
Name Erhvervsmægler
Email
Mobile
Description Investeringsejendom til salg
Introduktion:

Nybolig Erhverv Esbjerg tilbyder velbeliggende investeringsejendom til salg. Ejendommen har gennem mange år været anvendt af Dansk Kabel Tv/TDC og pr. 1. januar 2017 udlejet til Esbjerg Kommune på 3 år uopsigelig lejekontrakt. I området finder man bl.a. Maersk Training, Incado, Arla, STARK m.fl.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende i udbygget industriområde i Esbjergs østlige del, tæt på overordnet vejnet. Ejendommen kan anvendes til mange formål, grundet ejendommens størrelse og opdelingsmuligheder.

Til ejendommen hører en 9.995 m² stor grund, befæstet og udlagt primært til parkering og afsætning. Bag ejendommen forefindes mindre område der er afspærret med aflåselig port.

Beskrivelse:

Ejendommen på 1.520 m² er opført i røde mursten med tagpap og fremtræder ude som inde i meget pæn vedligeholdelsesmæssig stand. Facaden er opbygget i mursten og med flere facadevinduer samt ovenlysvinduer, som giver et rigtig godt lysindfald.

Indrettet med en stor reception, flere cellekontorer af forskellig størrelse, møderum, stor kantine samt omklædnings -og toiletfaciliteter. Ydermere er der 2 større lagerhaller begge med store køreporte. I den ene ende af ejendommen er der desuden indrettet større supportafdeling som storrumskontor.

Herudover forefindes en 185 m² stor kælder.

Anvendelse:

Ejendommen anvendes aktuelt til erhvervsmæssig udlejning men kan alternartivt anvendes til alle former for undervisning, handelsvirksomhed, administration samt håndværksvirksomhed som har brug for større erhvervslokaler i virkelig god stand.

MEGET FLOT EJENDOM MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER.

Copyright 2018 . All Rights Reserved